(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Jedinečné kuřecí řízečky
Potřebné ingredience
kuřecí řízky, trojobal, 2,5dl smetany
Postup přípravy
Kuřecí řízky osolíme, lehce naklepe a obalíme v trojobalu, dáme do pekáče a zalijeme smetanou. V troubě pečeme tak dlouho až je maso měkké a smetana se vsákne. Jako příloha bramborová kaše.
Je to výborné a časově nenáročné, tak ať vám také chutná!
Je to výborné a časově nenáročné, tak ať vám také chutná!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kadina
(upraveno)
3. 8. 2008, 12:13
Dnes jsme měli k obídku a jsou opravdu skvělé doporučuji vyzkoušet,nemají chybu
decka
(upraveno)
2. 8. 2008, 19:17
Tohle je opravdu výborný recept,dělám ho už roky a opravdu ,já někdy na řízek dám anglickou a smotám do takové roličky a teprve pak obaluju a zapékám a je to taky dobrota
miminko3
(upraveno)
1. 8. 2008, 20:09
devcata fakt se davaji pect ty rizky obalene bez smazeni ja jsem z toho normalne to musi byt hrozne svetle zvlastni.ale lakaaaaaa me to.asi do toho pujdu misa
sejtan
(upraveno)
1. 8. 2008, 11:16
Vyskoušeli sme,pochutnali sme si .Delikatesa,fakt bezvadne,měli sme návštevu,tak sme baštili .Moc děkuji za skvělej a nenáročnej receptík.
Japs
(upraveno)
30. 7. 2008, 19:12
Můžu se zeptat,kolik řízků na 2,5dl smetany? Jana
pronine
(upraveno)
1. 8. 2008, 19:30
@Japs
Jani my dáváme menší vaničku kuřecích řízků (cca 0,5kg)
teoder36
(upraveno)
30. 7. 2008, 11:54
vyzkoušíme
ternovca
(upraveno)
30. 7. 2008, 11:20
Chtěla bych vyzkoušet vaše řízky, proto se chci zeptat, na kolik stupňů je mám péct a jestli přikryté nebo odkryté. Moc děkuji.
plechule
(upraveno)
30. 7. 2008, 18:29
@ternovca
Cca 40 minut na 180stupnů, ke konci sledovat šlehačku.o)
pronine
(upraveno)
30. 7. 2008, 11:37
@ternovca
Tery já je dělám v el.troubě na 175°C a nezakryté-abych na ně stále viděla , tak a´t se Vám podaří
skrdlina
(upraveno)
30. 7. 2008, 11:19
, mohu použít i vepřové řízky ? Vypadá to zajímavě
7.8
(upraveno)
30. 7. 2008, 11:18
Chtěla jsem se zeptat můžu k tomu podávat bramborový salát??? Děkuji.
pronine
(upraveno)
30. 7. 2008, 11:29
@7.8
z vepřového masa jsem to nezkoušela , ale nemusí to být špatný, jen se to bude asi dělat déle.. , tak pak napište jaké to bylo
pronine
(upraveno)
30. 7. 2008, 11:28
@7.8
můžete k tomu podávat jakoukoliv přílohu z brambor(kaši, salát..)
plechule
(upraveno)
30. 7. 2008, 11:09
Zkusila jsem tento recept s nedůvěrou ale výsledek byl vynikající moc dobré, výborná variace na kuř. řízky
Houmice
(upraveno)
24. 7. 2008, 17:22
Děkuji za recept dnes jsem dělala k obídku a byla to fakt mňamka už jinak dělat nebudu díky a zdravím Renata
pronine
(upraveno)
24. 7. 2008, 19:22
@Houmice
Jsme rády, že Vám chutnalo , u nás je to taky velmi oblíbené papáníčko
verka268
(upraveno)
17. 7. 2008, 12:39
Děkuji za recept, masíčko je opravdu supr a to kuřecí prsíčka nemám ráda, že jsou suché - v tomto receptu jsou mňam štavnaté . Výborně chutnají i rodině
JKpipule
(upraveno)
15. 7. 2008, 10:48
Děvčata budu je dělat tak pak dám fotečku, pokud to nebude autorce vadit... pro představu
pronine
(upraveno)
15. 7. 2008, 21:33
@JKpipule
určo vadit nebude , bohužel nikdy není čas na foto-jak se jedná o jídlo
romana.k
(upraveno)
11. 7. 2008, 10:55
hmmmmmmmm,to zní skvěle,určitě zkusím díky za receptík
zverimex
(upraveno)
11. 7. 2008, 10:38
Tak to může být mnamka. a jsou tak křupavé, jako smažené?
pronine
(upraveno)
11. 7. 2008, 19:51
@zverimex
Křupavé sice nejsou, ale jsou křehounké a fakt stojí za to vyzkoušet
dakyz
(upraveno)
11. 7. 2008, 10:37
tak ty děláme pravidelně)) jsou super.ráda je dělám...nemusím stát u plotny
petula.z
(upraveno)
11. 7. 2008, 10:31
Paaani tak to slysim popreve a je super ze se tam nic nesmazi. Ale nevim jestli budu mit odvahu to zkusit
rampy
(upraveno)
12. 7. 2008, 22:19
@petula.z
Já jdu vyndat řízky z mrazáku a ráno hoooooooopnu pro smetánku.........zkusím a uvidím........každopádně mne jako vás těší,že se to nesmaží
hapin
(upraveno)
12. 7. 2008, 22:23
@rampy
Dnes jsem dělala k obědu,dle této inspirace a mohu potvrdit-výborné Děkuji za zpestření....